24/7 up 2 date zijn?

- Altijd alles als eerste weten?

 

- Meedoen aan vrijkaartacties?

 

- Wat vinden de artiesten van jullie?

 

- Exclusieve pics, video's en meer?

 

Volg ons op Twitter: @del00ds

 

News :: Mee doen met Boksen in De Loods!

Vanaf 2 maart 2011 worden er in De Loods ook bokslessen gegeven! De bokslessen worden verzorgd door Skander Dawoud, drievoudig Nederlands kampioen boksen. Zijn boksschool, Skander’s Gym, is al ruim 6 maanden een succes, met een groot aantal vaste leden, die elke week enthousiast komen trainen.

Voorheen vonden de trainingen plaats in Rijsoord, maar nu heeft Skander ervoor gekozen les te gaan geven op een centraal gelegen plaats, namelijk De Loods, in het centrum van Ridderkerk.

Boksen is de perfecte manier om je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren, op een leuke en sportieve manier. Of je nu al jaren bokst, of van plan bent te gaan beginnen, bij ons is voor iedereen plek! Skander’s Gym heeft een zeer gevarieerde groep leden. Voor iedere leeftijdscategorie is het mogelijk om mee te doen. Je kunt altijd langskomen voor een gratis proefles.

Drie keer in de week zijn er trainingen. Op maandag om 20:30, op woensdag om 19:00 en op zaterdag om 12:00. Een training duurt anderhalf uur.

Kom gezellig een keer meetrainen, en ervaar hoe leuk boksen is. Mocht je daarna lid worden, is dat nu extra aantrekkelijk. Als introductieactie hoef je tot en met april geen inschrijfgeld te betalen. De maandelijkse contributie bedraagt 25 euro. Je kunt dan zelf kiezen hoe vaak je wilt komen trainen.

Hou deze site in de gaten voor meer informatie over de open dag die binnenkort plaats zal gaan vinden! Voor vragen of info:
b.plaizier@sportenwelzijn.nl of bel naar 06 14 98 03 24


Tweets