FIFA 18 TOERNOOI

Mar 2018
Zaterdag

Zaterdag 3 maart vindt er weer een groot FIFA-18 game toernooi plaats in de Loods! Er is plek voor 50 deelnemers. De eerste 30 inschrijvingen ontvangen een gratis bal of bidon + kortingskaart van Sport 2000 Ridderkerk!

Denk jij dat je de beste bent in FIFA of kunnen jouw vrienden nooit van je winnen met FIFA? Doe dan mee en maak kans op de hoofdprijs: Een voetbalshirt naar keuze!

Tijdens het toernooi is er ook gratis pizza voor alle deelnemers! Deze worden gesponsord door New York Pizza!

INSCHRIJVEN:

Schrijf je in door een mail te sturen met je naam + leeftijd naar info@deloodsridderkerk.nl. Deelname kost 4,- euro per persoon incl. 1 consumptie. Leeftijd om mee te mogen doen is 12 t/m 27 jaar.

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld op de PS4 en wordt in samenwerking met Mars Game Events georganiseerd www.marsgameevents.nl