Programmateam

Een belangrijk onderdeel van De Loods is het Programmateam. Dit team bestaat uit een groep jongeren die de Ridderkerkse jongeren vertegenwoordigen en graag willen meehelpen Ridderkerk nog leuker te maken voor de jeugd. Het programmateam helpt mee met het opzetten van evenementen, denkt en beslist mee over de programmering en geeft adviezen en tips aan de coördinator van De Loods.

1 keer in de maand komt het programmateam samen om zaken te bespreken rondom de programmering. Tijdens deze meetings worden onder andere de volgende punten besproken:

• Aanvragen nieuwe feesten vanuit jongeren en/of de werkgroep(en)
  • Evaluatie van afgelopen evenementen en/of activiteiten
  • Aanbrengen van verbeteringen in evenementen en/of activiteiten
  • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe evenementen en/of activiteiten

Naast de vaste meetings zijn er ook bijeenkomsten gericht op losse onderwerpen, bijvoorbeeld voor het meewerken aan en/of uitvoeren van een bepaalde activiteit of evenement.

Wie zijn de leden?
Na de zomervakantie willen we van start met een nieuw Team! Wij zijn dus op dit moment opzoek naar nieuwe leden! Er is ruimte voor 4 tot 6 leden. Naast deze vaste leden wordt de programmaraad tijdens de maandelijkse meetings ondersteund met één lid vanuit de Ridderkerkse Jongerenraad.

Lid worden?
Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@deloodsridderkerk. Je kunt ons ook contacten via Facebook of instagram.

Contact
Heb je een vraag, een idee voor een feest of wil je meer informatie over het programmateam? Of wil je een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op door dit formulier in te vullen.