Nieuws

Foute Apres Ski Avond!

Trek je lederhozen of je Heidi-jurkje uit de kast, want het is weer zo ver: FOUTE APRES SKI AVOND! Op zaterdag 16 september van 21.00 tot 03.00 uur. Deze editie is een hele speciale want niemand minder dan medeorganisator & Mr. Karaoke Dennie is jarig deze dag! Daarom wordt deze editie omgedoopt tot de Dennie B-day Bash 100% feest editie en gaan we een uur langer door.

De DJ’s Funky Ferr & Jayden Hey zullen zorgen voor de meest foute partyhits, ook de karaoke machine is weer aanwezig. Naast lekker los gaan op de dansvloer kun je zelf het podium opstappen en meezingen met jouw favoriete nummer. Een feest is natuurlijk geen echt feest zonder taart dus daarom: Gratis Taart voor de eerste 30 bezoekers!

Gratis entree en de minimum leeftijd is 18+. Wil jij meer informatie over dit feest of wil je informatie weten over andere evenementen? Ga dan naar www.deloodsridderkerk.nl

Vernieuwd DJ Cafe van start!

Vrijdag 18 augustus start het nieuwe seizoen van De Loods. Vanaf dan vindt op vrijdagavond het vernieuwde DJ Café plaats. Deze avond is in de vernieuwde setting niet alleen interessant voor dj’s, maar zeker ook voor jongeren die gezellig ergens af willen spreken, andere jongeren willen ontmoeten en/of een drankje willen doen.

Tijdens het DJ Café kunnen dj´s, beginnend of ervaren, hun sets oefenen en laten horen aan elkaar en de andere gasten van het café. Nieuw is dat het DJ Café plaatsvindt op vrijdagavond in plaats van donderdagavond en dj’s langer terecht kunnen in De Loods, namelijk van 20:00 tot 02:00 uur. Ook is er nu meer aandacht voor bezoekers die geen dj zijn. Zij zijn welkom om gezellig een drankje te drinken aan de (mobiele) bar in het midden van de zaal, te dansen op verschillende sets die gedraaid worden of een potje tafelvoetbal te spelen.

Tijdens het DJ café zijn er twee sets beschikbaar in verschillende ruimtes. Zo kunnen er dus twee dj’s tegelijkertijd draaien zonder dat deze last van elkaar hebben. Kom jij als dj naar het café? Geef bij binnenkomst aan op welke set en welke tijd jij graag wil draaien.  Entree is elke vrijdagavond voor iedereen gratis!

Zomerstop voor De Loods!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat ook De Loods even met vakantie gaat. De Loods kijkt terug op een succesvol eerste halfjaar van 2017. Met meerdere uitverkochte feesten en succesvolle nieuwe concepten heeft De Loods een groot publiek weten te bereiken.

Verder is de doordeweekse programmering aangevuld met ‘Project 0180’. Er kan nu op maandag t/m donderdag gesport worden door jongeren van 10 tot 18 jaar. Daarnaast kon je al in De Loods terecht voor het ‘Coaching point’ en ‘Job Support 0180’. Dit aangevuld met diverse workshops en voorlichtingen, kun je wel stellen dat er altijd wel wat te doen is in het jongerencentrum!

Aanmelden programmaraad

De Loods is op zoek naar een nieuw team voor het opstellen van het programma en op zoek naar jongeren! Lijkt het jou leuk om samen met andere jongeren mee te denken en te helpen bij het opzetten van toffe feesten en activiteiten? En ben je tussen de 15 en 23 jaar? Meld je dan aan via info@deloodsridderkerk.nl.

Zomerstop

De Loods sluit haar deuren van 1 juli tot 14 augustus. In de zomervakantie kun je nog wel in De Loods terecht voor de activiteiten van de SummerEvents. De eerste twee evenementen na de zomerstop staan gepland op 2 september met de 80s, 90s en 00s Party en een Tienerfeest op 9 september. Zet dit vast in je agenda!

Bekijk www.deloodsridderkerk.nl voor meer informatie over het programmateam, activiteiten en weekendprogrammering.

Tienerfeest: zomereditie met FMG!

Zaterdag 17 juni organiseert De Loods voor de laatste keer voor de vakantie een tienerfeest met als hoofdact FMG. Het belooft een zomerse editie te worden met palmbomen, Hawaii-kettingen en strandballen. Ben jij er klaar voor?

FMG scoorde verschillende danshits, waaronder: ‘Sign’ en ‘Oh Meisje’. Uiteraard zorgen de dj’s er voor dat er ook de rest van de avond heerlijk gedanst kan worden. Tickets kosten online € 5,00 exclusief servicekosten en € 8,00 aan de deur. Het tienerfeest is bedoeld voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar (ID verplicht) en er wordt geen alcohol geschonken. De deuren gaan open om 20.00 uur en het feest eindigt om 01.00 uur.

Friday Cafe sluit haar deuren!

Vanaf juni zal er geen Friday Café meer plaats vinden in De Loods. Na de zomerstop zal er een nieuwe invulling komen voor de café avond op vrijdagavond. Tot aan juli loopt de overige programmering nog gewoon door. Daarna volgt de zomerstop voor de totale programmering t/m 14 augustus. Houd de website en Facebook in de gaten voor de nieuwe programmering. Heb je zelf ideeën? laat het ons weten via: info@deloodsridderkerk.nl

Mula B in De Loods!

Zaterdag 27 mei staat de tweede editie van het hiphopevenement ‘Next Episode’ op de agenda. Na de succesvolle eerste editie, is het ook nu weer gelukt een van de meeste populaire rappers van dit moment vast te leggen. De hoofdact is namelijk niemand minder dan Mula B! Hij scoort op dit moment miljoenen streams en views met zijn tracks ”Meester Plusser”, ”Challas” & ”Donnie, bankoe barkie”.

De avond wordt gehost door niemand minder dan Killah Keezy. Dj Kooija & Sedd zorgen voor de juiste tracks. Wil jij zelf wat laten horen deze avond?! Dat kan tijdens de open mic. Aanmelden kan via info@deloodsridderkerk.nl.

Wees er snel bij want op = op. Een kaartje kost online € 6,00 exclusief service kosten. Een kaartje aan de deur kost € 10,00. De minimum leeftijd is 14 jaar en er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers jonger dan 18jaar (ID kaart verplicht). 20170527---Instagram

Karaoke Avond!

De Loods organiseert op zaterdag 6 mei een gezellige karaokeavond en daagt iedereen uit om op het podium mee te zingen met de laatste hits. Een solo, duet of samen met vrienden YMCA zingen? Het kan allemaal.  

De karaoke machine met meer dan 1000 nummers staat voor jullie klaar, dus jouw nummer staat er zeker tussen. De deuren gaan open vanaf 21.00 uur en de avond duurt tot 02.00 uur. De entree is gratis, dus neem al je vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig een nummertje zingen of geniet van de andere karaoke zangers en zangeressen.

Meidenwerk voor tieners in De Loods

Dinsdag 14 maart startte het meidenwerk voor tieners in De Loods. Ben jij een meisje tussen de 10 en 13 jaar en houd je van dansen, make-up en/of sieraden maken? Kom dan elke dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur naar De Loods. Natuurlijk zijn eigen ideeën ook van harte welkom.

Voor meer informatie over het meidenwerk van Sport en Welzijn kan iedereen contact opnemen met Tina van Bennekom via Christina.vanBennekom@senw-ri.nl of 06 – 119 119 50.

Coaching Point in de Loods

Jongeren worden vaak geconfronteerd met persoonlijke en maatschappelijke tegenslagen en/of problemen waar ze moeilijk mee om kunnen gaan. Sommigen hebben weinig of geen steun uit de eigen omgeving. Om deze jongeren te helpen en te voorkomen dat hulpverleningstrajecten in de toekomst noodzakelijk dreigen te worden, zet Sport en Welzijn (SenW) jongerencoaches in.

Individuele coaching
Coaching wordt geboden naar aanleiding van vragen en problemen van jongeren op ieder levensgebied. Door contact met de jongere krijgt de jongerencoach zicht op de leefsituatie en biedt hij of zij een individueel coaching traject aan. Ook geeft hij of zij richting en sturing aan jongeren in het kader van hun ontwikkeling. Hierbij wordt de stijl van coaching wordt aangepast aan de vraag van de jongere. Immers, elke jongere is anders. De één wil zijn leven weer op de rails zetten en een ander kijkt (nog niet) verder dan een voor hem of haar acuut probleem. Uiteindelijk gaat het er om de jongere uit te dagen en te stimuleren om het perspectief in zijn/haar leven te verbeteren en daar zelf verantwoordelijkheid voor te dragen.

Contact

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar en heb je een lastige vraag, een probleem of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan contact op. De jongerencoach is iedere werkdag vanaf 10.00 uur aanwezig in De Loods. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak met een van de jongerencoaches via coachingpoint@senw-ri.nl of bel naar Tina van Bennekom via 06 – 119 119 50. De jongerencoach neemt binnen 24 uur contact met je op.

Guus Bok in De Loods!

Vrijdag 10 maart wordt het Friday Café extra leuk met een live optreden van de Ridderkerkse zanger Guus Bok!  Guus is bekend van zijn liedjes en videoclips  ‘Nadien’, ‘Op Het Strand’ en ‘Hou Je Nog Van Mij’. Dit voetbalseizoen is de Guus Bok Liveband de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports.

Kom langs om met andere Ridderkerkers in de gezellige setting van het “Friday Café”  te genieten van (live) muziek, een hapje en een drankje. De Loods is geopend vanaf 20.00 uur en sluit om 02.00 uur. Entree is gratis! 

friday guus