Nieuws

Diaz & Bruno en Yung Felix met NYE in De Loods!

De Line-up voor het oud- en nieuwfeest ‘NYE’ in De Loods is rond en dit jaar staan er, naast de resident dj’s, twee grote acts op het podium: Yung Felix en Diaz & Bruno.

Diaz & Bruno zijn graag geziene gasten op verschillende feesten en grote festivals binnen Nederland en ver daar buiten. Dit energieke duo weet als geen ander het feest op zijn kop te zetten. Yung Felix is bekend van zijn samenwerkingen met Bizzey, Josylvio & 3robi. Hij heeft onder andere de hits ‘Doe je dans & Badman Ollo’ op zijn naam staan. Tijdens NYE zal Yung Felix als dj een knallende show neerzetten!

Tijdens NYE zijn er twee zalen geopend. De hoofdacts treden op in de hoofdzaal die toegankelijk is voor alle leeftijden. In de tweede zaal wordt een 18-plus area ingericht waar de resident dj’s de muziek verzorgen.

De kaartjes gaan in de voorverkoop vanaf maandag 20 november en kosten € 5,00, inclusief de garderobe. Kaarten kunnen alleen gekocht worden via de ticketshop op de website van De Loods! Houd voor alle informatie de website www.deloodsridderkerk.nl en de facebookpagina https://www.facebook.com/del00ds/ in de gaten.

80s 90s 00s in De Loods!

Welke plaat trok jouw vroeger de dansvloer op? Waren het de hits van Earth, Wind & Fire, Micheal Jackson of toch de stampers van Paul Elstak? Zaterdag 25 november komen ze allemaal voorbij tijdens het “Back to the 80s, 90s & 00s-feest’’ in De Loods!

Zoals bij een echte disco party hoort, ligt er ook deze editie weer een verlichte dansvloer om jouw beste dansmoves op te laten zien. Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te staan. Tijdens dit feest ga je terug in de tijd met DJ Alan en beleef je jouw jongere jaren samen met vrienden en vriendinnen opnieuw met de muziek waar je nu nog steeds blij van wordt!

Het feest start om 21:00 uur en eindigt om 02:00 uur. Een kaartje koop je voor € 5,00 exclusief servicekosten online via www.deloodsridderkerk.nl. Een kaartje aan de deur kost € 8,00. Minimum leeftijd 18-plus.

New Year’s Eve feest ook dit jaar weer in De Loods!

Net als vorig jaar zal ook dit jaar hét Oud en Nieuwfeest van Ridderkerk in De Loods plaatsvinden. Alle jonge Ridderkerkers kunnen het nieuwe jaar gezellig inluiden tijdens New Year’s Eve 2018.

Dit jaar opent De Loods twee zalen, waardoor er plaats is voor ongeveer 300 jongeren. De hoofdzaal is toegankelijk voor alle leeftijden en in de tweede zaal wordt een 18+ area ingericht. Het programma belooft een paar echte publiekstrekkers te hebben. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om een geweldige line-up neer te zetten. “De Line up voor het feest is zo goed als rond en we kunnen alvast verklappen dat er sowieso twee bekende dj-acts vastgelegd zijn voor deze editie”. Wie dat zijn houdt de organisatie nog even geheim: “Binnenkort zullen we de eerste naam naar buiten brengen!”, aldus een van de organisatoren.

De kaarten gaan zijn vanaf maandag 20 november in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 5,00. Dit is inclusief het ophangen van je jas in de garderobe. Kaarten kunnen tegen die tijd online gekocht worden via de ticketshop op de website van De Loods! Houd voor alle informatie de website www.deloodsridderkerk.nl en Facebook.com/del00ds in de gaten!

FIFA TOERNOOI !

Zaterdag 21 oktober vindt er een groot FIFA18 gametoernooi plaats in De Loods! Deze nieuwe editie van FIFA is eind september uitgekomen en De Loods heeft de primeur met dit grote toernooi in Ridderkerk. Het toernooi is voor iedereen van 12 t/m 27 jaar en wordt gesponsord door SPORT 2000 Ridderkerk.

Denk jij dat je de beste bent in FIFA of kunnen jouw vrienden nooit van je winnen met FIFA? Doe dan mee en maak kans op een voetbalshirt (eerste plaats), een voetbal (tweede plaats) of bidon (derde plaats) aangeboden door SPORT 2000 Ridderkerk. Let op: de keuze kan gemaakt worden uit shirt/ballen/bidons uit het bestaande assortiment van Sport 2000 Ridderkerk en niet bij andere filialen.

Inschrijven? Mail je naam en leeftijd naar info@deloodsridderkerk.nl. De deuren gaan open om 19.00 uur. Het toernooi start om 19.30 uur. Deelname kost € 4,00 euro per persoon incl. 1 consumptie. Tijdens het toernooi is er voor alle deelnemers en bezoekers heerlijke pizza, gesponsord door New York Pizza Ridderkerk!

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld op de PlayStation 4. Er is plek voor 50 deelnemers. Het toernooi wordt in samenwerking met Mars Game Events georganiseerd: www.marsgameevents.nl.

Foute Apres Ski Avond!

Trek je lederhozen of je Heidi-jurkje uit de kast, want het is weer zo ver: FOUTE APRES SKI AVOND! Op zaterdag 16 september van 21.00 tot 03.00 uur. Deze editie is een hele speciale want niemand minder dan medeorganisator & Mr. Karaoke Dennie is jarig deze dag! Daarom wordt deze editie omgedoopt tot de Dennie B-day Bash 100% feest editie en gaan we een uur langer door.

De DJ’s Funky Ferr & Jayden Hey zullen zorgen voor de meest foute partyhits, ook de karaoke machine is weer aanwezig. Naast lekker los gaan op de dansvloer kun je zelf het podium opstappen en meezingen met jouw favoriete nummer. Een feest is natuurlijk geen echt feest zonder taart dus daarom: Gratis Taart voor de eerste 30 bezoekers!

Gratis entree en de minimum leeftijd is 18+. Wil jij meer informatie over dit feest of wil je informatie weten over andere evenementen? Ga dan naar www.deloodsridderkerk.nl

Vernieuwd DJ Cafe van start!

Vrijdag 18 augustus start het nieuwe seizoen van De Loods. Vanaf dan vindt op vrijdagavond het vernieuwde DJ Café plaats. Deze avond is in de vernieuwde setting niet alleen interessant voor dj’s, maar zeker ook voor jongeren die gezellig ergens af willen spreken, andere jongeren willen ontmoeten en/of een drankje willen doen.

Tijdens het DJ Café kunnen dj´s, beginnend of ervaren, hun sets oefenen en laten horen aan elkaar en de andere gasten van het café. Nieuw is dat het DJ Café plaatsvindt op vrijdagavond in plaats van donderdagavond en dj’s langer terecht kunnen in De Loods, namelijk van 20:00 tot 02:00 uur. Ook is er nu meer aandacht voor bezoekers die geen dj zijn. Zij zijn welkom om gezellig een drankje te drinken aan de (mobiele) bar in het midden van de zaal, te dansen op verschillende sets die gedraaid worden of een potje tafelvoetbal te spelen.

Tijdens het DJ café zijn er twee sets beschikbaar in verschillende ruimtes. Zo kunnen er dus twee dj’s tegelijkertijd draaien zonder dat deze last van elkaar hebben. Kom jij als dj naar het café? Geef bij binnenkomst aan op welke set en welke tijd jij graag wil draaien.  Entree is elke vrijdagavond voor iedereen gratis!

Zomerstop voor De Loods!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat ook De Loods even met vakantie gaat. De Loods kijkt terug op een succesvol eerste halfjaar van 2017. Met meerdere uitverkochte feesten en succesvolle nieuwe concepten heeft De Loods een groot publiek weten te bereiken.

Verder is de doordeweekse programmering aangevuld met ‘Project 0180’. Er kan nu op maandag t/m donderdag gesport worden door jongeren van 10 tot 18 jaar. Daarnaast kon je al in De Loods terecht voor het ‘Coaching point’ en ‘Job Support 0180’. Dit aangevuld met diverse workshops en voorlichtingen, kun je wel stellen dat er altijd wel wat te doen is in het jongerencentrum!

Aanmelden programmaraad

De Loods is op zoek naar een nieuw team voor het opstellen van het programma en op zoek naar jongeren! Lijkt het jou leuk om samen met andere jongeren mee te denken en te helpen bij het opzetten van toffe feesten en activiteiten? En ben je tussen de 15 en 23 jaar? Meld je dan aan via info@deloodsridderkerk.nl.

Zomerstop

De Loods sluit haar deuren van 1 juli tot 14 augustus. In de zomervakantie kun je nog wel in De Loods terecht voor de activiteiten van de SummerEvents. De eerste twee evenementen na de zomerstop staan gepland op 2 september met de 80s, 90s en 00s Party en een Tienerfeest op 9 september. Zet dit vast in je agenda!

Bekijk www.deloodsridderkerk.nl voor meer informatie over het programmateam, activiteiten en weekendprogrammering.

Tienerfeest: zomereditie met FMG!

Zaterdag 17 juni organiseert De Loods voor de laatste keer voor de vakantie een tienerfeest met als hoofdact FMG. Het belooft een zomerse editie te worden met palmbomen, Hawaii-kettingen en strandballen. Ben jij er klaar voor?

FMG scoorde verschillende danshits, waaronder: ‘Sign’ en ‘Oh Meisje’. Uiteraard zorgen de dj’s er voor dat er ook de rest van de avond heerlijk gedanst kan worden. Tickets kosten online € 5,00 exclusief servicekosten en € 8,00 aan de deur. Het tienerfeest is bedoeld voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar (ID verplicht) en er wordt geen alcohol geschonken. De deuren gaan open om 20.00 uur en het feest eindigt om 01.00 uur.

Friday Cafe sluit haar deuren!

Vanaf juni zal er geen Friday Café meer plaats vinden in De Loods. Na de zomerstop zal er een nieuwe invulling komen voor de café avond op vrijdagavond. Tot aan juli loopt de overige programmering nog gewoon door. Daarna volgt de zomerstop voor de totale programmering t/m 14 augustus. Houd de website en Facebook in de gaten voor de nieuwe programmering. Heb je zelf ideeën? laat het ons weten via: info@deloodsridderkerk.nl

Mula B in De Loods!

Zaterdag 27 mei staat de tweede editie van het hiphopevenement ‘Next Episode’ op de agenda. Na de succesvolle eerste editie, is het ook nu weer gelukt een van de meeste populaire rappers van dit moment vast te leggen. De hoofdact is namelijk niemand minder dan Mula B! Hij scoort op dit moment miljoenen streams en views met zijn tracks ”Meester Plusser”, ”Challas” & ”Donnie, bankoe barkie”.

De avond wordt gehost door niemand minder dan Killah Keezy. Dj Kooija & Sedd zorgen voor de juiste tracks. Wil jij zelf wat laten horen deze avond?! Dat kan tijdens de open mic. Aanmelden kan via info@deloodsridderkerk.nl.

Wees er snel bij want op = op. Een kaartje kost online € 6,00 exclusief service kosten. Een kaartje aan de deur kost € 10,00. De minimum leeftijd is 14 jaar en er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers jonger dan 18jaar (ID kaart verplicht). 20170527---Instagram