Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

oktober 2018

NEXT EPISODE MET YOUNG ELLENS

14 oktober

NEXT EPISODE MET YOUNG ELLENS Zaterdag 6 oktober een nieuwe editie van Next Episode met deze keer: Young Ellens! De kaartverkoop is gestart. Koop je kaartje online voor 8,- euro (incl. garderobe & servicekosten) In 2017 is Young Ellens ontdekt door Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen! Met zijn energie en harde tracks weet hij een knallende show neer te zetten! Next Episode is een hiphop/urban feest waar…

Meer weten »

Fortnite toernooi

25 oktober - 19:00

Fortnite toernooi Donderdag 25 oktober organiseren wij in de Herfstvakantie weer een FORTNITE TOERNOOI! Heb jij je al aangemeld? We spelen op de PS4 de solomodus. Hoe langer je blijft leven, hoe beter je score! Aan het einde van alle potjes tellen we scores op en de top 3 wint een leuke prijs! Aanmelden kan via info@deloodsridderkerk.nl. We starten om 19:00 uur, inloop vanaf 18:30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 3,00.

Meer weten »

november 2018

Remember the 00’s

10 november - 21:00 - 03:00

Zaterdag 10 november is het tijd voor de tweede editie van: Remember the 00's! Deze editie hebben we weer een grote act weten te strikken die je ongetwijfeld terug laat denken aan die geweldige 00s-tijd, namelijk de Bazen van de club: THE PARTYSQUAD!

Meer weten »

december 2018

Support Your Local

1 december - 20:00 - 01:00

Speel je in een band? Ben je muzikant, zanger of rapper? Of heb je een ander podiumtalent? Laat dan nu van je horen tijdens Support Your Local!

Meer weten »

Next Episode met JoeyAK!

8 december - 20:00 - 00:30

Zaterdag 8 december Next Episode! Met deze keer live on stage: JoeyAK! Zijn jullie klaar voor avondje rauwe hiphop? De vorige editie was helemaal uitverkocht dus haal je kaartje op tijd!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen