Afgelopen Evenementen

januari 2019

Jam Café

12 januari - 20:00 - 02:00

Zaterdag 12 januari vindt het eerste Jam Café van het nieuwe jaar plaats! Deze editie hebben we een nieuwe jamband bestaande uit ervaren muzikanten, die samen met jullie leuke jamsessies neer zullen zetten. Kom langs om te jammen samen met deze muzikanten of om te genieten van de creatieve jamsessies op het podium! De Loods zal zorgen voor een complete back-line. Gitaren en andere instrumenten graag zelf meenemen! Bij het Jam Café willen we de focus leggen op het echte…

DJ Café

25 januari - 19:00 - 01:00

Dj's opgelet! Elke vrijdag is er een DJ Café in De Loods. Tijdens deze avond is er alle ruimte voor dj's om hun set te oefenen en hun dj skills te laten horen! Tijdens het café staan er twee sets gereed waarop gedraaid kan worden.

Bolle Party met Lapré Band

26 januari - 20:00 - 01:00

Deze avond staat de Ridderkerkse Lapré Band weer op het podium in De Loods! Samen met DJ Niek zullen zij deze avond een feestje bouwen ter ere van Bolle zijn 60-jarige bestaan! ;) Er zijn voor deze avond geen kaarten meer beschikbaar!

maart 2019

FIFA19 Toernooi

2 maart - 19:00 - 23:30

Durf jij de strijd aan? Er is plek voor 40 spelers, gratis pizza & leuke prijzen! Meld je voor ons FIFA19 toernooi aan via: info@deloodsridderkerk.nl.

april 2019

Support Your Local

6 april - 20:00 - 01:00

Speel je in een band? Ben je muzikant, zanger of rapper? Of heb je een ander podiumtalent? Laat dan nu van je horen tijdens Support Your Local!

Tienerfeest met Tabitha!

13 april - 20:00 - 01:00

Zaterdag 13 april een nieuwe editie van het Tienerfeest met Tabitha! Op dit moment staat zij op nummer 1 in de Top40 en binnenkort staat ze bij ons in De Loods.

+ Exporteer Evenementen