Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Back to the 80s 90s & 00s!

23 september - 20:30 - 01:30

Zaterdag 23 september duikt De Loods weer terug in de tijd en worden de beste dansplaten van de jaren 80, 90 en 00’s (en ook een beetje tot nu) gedraaid. Van Michael Jackson tot Madonna, van Paul Elstak tot 2 Brothers on the 4the Floor, de beste hits komen allemaal voorbij!

Deze editie staat onze DJ GJ achter de draaitafels en wordt er ook nieuw talent toegevoegd, namelijk: DJ Ha Le. Deze vrouwelijke DJ is onder andere de resident DJ van de Witte Aap en draait regelmatig in andere bekende clubs in Rotterdam. Haar specialiteit ligt voornamelijk bij de urban uit de 00s maar kan jullie ook verder mee terug in de tijd nemen.

Natuurlijk is er ook ruimte voor verzoeknummers & de verlichte dansvloer is weer aanwezig voor het echte discogevoel! Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan.

Van al dat dansen krijg je natuurlijk honger dus voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Hawa’s Catering zal aanwezig zijn met de heerlijkste Indonesische loempia’s & pasteitjes. Het belooft weer een compleet avondje uit te worden, met oude bekende, de hits van toen, lekker eten en vooral veel gezelligheid!

De kaarten kun je online kopen via www.deloodsridderkerk.nl voor € 7,00 euro, dit is inclusief de garderobe (exclusief servicekosten). Aan de deur kost een kaartje € 10,00 euro. De minimum leeftijd 21 jaar.

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
20:30 - 01:30
Evenement Categorie: