DJ Café (NEW STYLE)

3 september - 19:00 - 24 september - 23:30

Per 3 september kun jij weer elke vrijdag een setje komen draaien in De Loods tijdens het DJ Café! Vanwege de afgelopen Corona periode en nog geldende regels zullen wij dit iets anders organiseren dan voor Corona.

Check hieronder de wijzigingen en regels die wij hanteren tijdens het DJ Café:

Regels DJ Café:

• Elke vrijdag van 19:00 – 23:30 uur kun je als DJ een setje komen draaien. De Loods heeft 2 DJ-sets klaarstaan en elke DJ mag 3 gasten meenemen. Je kunt een settijd van 40 min reserveren.
  • Aanmelden kan via de mail (info@deloodsridderkerk.nl) of per DM via instagram (@deloodsridderkerk). Aanmelden kan van maandag t/m vrijdag voor de eerst volgende DJ sessie. Geef bij je aanmelding je gewenste settijd aan en met hoe veel personen je verwacht te komen. Je kunt geen plek voor meerdere vrijdagen tegelijk reserveren. De settijden zijn: 19:00 – 19:40 uur / 19:45 – 20:25 uur / 20:30 – 21:10 / 21:15 – 21:55 uur / 22:00 – 22:40 uur / 22.45 – 23:25 uur
  • Graag 5 minuten voor aanvang settijd aanwezig zijn in De Loods.
  • Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren. Dit kan bij het daarvoor geplaatste desinfectiepunt.
  • Het is verplicht om altijd 1.5 meter afstand te houden van elkaar. Let hier op en hou voldoende rekening met elkaar (behalve met de gasten die met je mee gekomen zijn)
  • Fris en snacks kunnen gekocht worden in de aanwezige automaat. Dit kan alleen d.m.v. contactloos betalen.
  • Het is NIET toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
  • Het is belangrijk om instructies van de organisatie op te volgen en je aan bovenstaande regels te houden. Bij het niet opvolgen van de regels kan de toegang tot De Loods ontzegd worden.

De gezondheidsvragen:

Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:

neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
Hebben jouw huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Begin:
3 september - 19:00