Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DJ Sessies

2 juli - 18:45 - 3 juli - 22:00

Evenement Navigatie

DJ Sessies

Elke vrijdag kun jij een setje komen draaien in De Loods! Check hieronder de regels die wij hanteren tijdens de DJ sessies en meld je aan via: info@deloodsridderkerk.nl

Regels DJ sessies:

  • Elke vrijdag van 18:45 – 22:00 uur kun je als DJ een setje komen draaien. De Loods heeft 2 DJ-sets klaarstaan en elke DJ mag 1 gast meenemen. Je kunt een settijd van 40 min reserveren.
  • Aanmelden vooraf is verplicht. Mail van jou en je gast(en): naam & achternaam naar: info@deloodsridderkerk.nl. Aanmelden kan van maandag t/m vrijdag voor de eerst volgende DJ sessie. Geef bij je aanmelding je gewenste settijd aan + een alternatieve tijd, mocht je gewenste tijd al bezet zijn. Je kunt geen plek voor meerdere vrijdagen tegelijk reserveren. Settijden: 18.45 – 19:25 uur / 19:30 – 20:10 / 20:15 – 20:55 / 21:00 – 21:55 uur
  • Graag 5 minuten voor aanvang settijd melden bij de voordeur van De Loods, geen aanmelding is geen toegang!
  • Bij binnenkomst zullen een aantal gezondheidsvragen gesteld worden door de medewerker van De Loods. Alleen als al deze vragen met NEE beantwoord kunnen worden en wanneer blijkt dat er geen griep/corona klachten (hoesten, verkouden, verhoging etc.) zijn, ben je welkom in De Loods. Bij verkoudheid/griep klachten moet je verplicht thuisblijven en ontvangen we graag vooraf een afmelding.
  • Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren. Dit kan bij het daarvoor geplaatste desinfectiepunt.
  • Na elke set wordt de DJ-set gereinigd met het juiste reinigingsmateriaal. Dit wordt gedaan door de medewerker van De Loods. Het is niet de bedoeling dat je dit zelf doet, of hier zelf materialen voor meeneemt. Dit i.v.m. met de gevoeligheid van de apparatuur.
  • Het is verplicht om altijd 1.5 meter afstand te houden van elkaar. Let hier op en hou voldoende rekening met elkaar.
  • Fris en snacks kunnen gekocht worden in de aanwezige automaat. Dit kan alleen d.m.v. contactloos betalen. De bar is niet geopend. (OP DIT MOMENT IS OOK DE AUTOMAAT NIET BESCHIKBAAR, ALCOHOLVRIJE CONSUMPTIES KUNNEN MEEGENOMEN WORDEN)
  • Het is belangrijk om instructies van de organisatie op te volgen en je aan bovenstaande regels te houden. Bij het niet opvolgen van de regels kan de toegang tot De Loods ontzegd worden.

De gezondheidsvragen:

Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:

neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
Hebben jouw huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Gegevens

Begin:
2 juli - 18:45
Einde:
3 juli - 22:00
Evenement Categorie: