Jam Café

17 november - 15:00 - 18:00

De volgende editie van het Jam Café op zondag komt eraan! Kom langs en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de creatieve jamsessies, ontmoet andere muzikanten en voel je vrij om mee te jammen!

Het Jam Café is voor alle stijlen en vrij toegankelijk. Je kan ons vooraf laten weten of je mee wilt jammen! Stuur een mailtje naar info@deloodsridderkerk.nl met daarin het instrument wat je speelt en welke stijl. Natuurlijk kun je ook zondagmiddag gewoon naar binnen lopen en je melden bij de bar.

Wij zullen zorgen voor een complete backline, gitaren en andere instrumenten graag zelf meenemen!

Bij het Jam Café geven we beginnende en ervaren muzikanten en/of zangeres/zangeressen de ruimte om hun creativiteit te delen en nieuwe dingen te ontdekken!

Lets Jammin!

Meer info? Mail naar: info@deloodsridderkerk.nl