Jamsessies!

28 november - 12:00 - 11 december - 16:00

Evenement Navigatie

De Jamsessies zijn bedoeld voor muzikanten die het leuk vinden om andere muzikanten te ontmoeten en samen muziek te maken. Iedereen is welkom, beginner of ervaren!

Check hieronder de regels die wij hanteren tijdens de jamsessie en meld je aan via: info@deloodsridderkerk.nl

Regels Jamsessies op zondag.

• De jamsessies vinden elke zondag plaats tussen 12:00 en 16:00 uur. Inloop van 12:00 tot 12:30 uur, daarna geen toegang meer.
  • Aanmelden vooraf is verplicht, dit kan via info@deloodsridderkerk.nl van maandag t/m vrijdag voor de eerst volgende jamsessie. Je kunt geen plek voor meerdere zondagen tegelijk reserveren.
  • Bij binnenkomst vragen wij om de QR code + ID. Geen QR = geen toegang. Dit omdat we tijdens het jammen de 1,5m maatregel en de mondkap niet gebruiken.
  • Fris en snacks kunnen gekocht worden in de aanwezige automaat. Dit kan alleen d.m.v. contactloos betalen. De bar is niet geopend.
  • Het is belangrijk om instructies van de organisatie op te volgen en je aan bovenstaande regels te houden. Bij het niet opvolgen van de regels kan de toegang tot De Loods ontzegd worden.

De gezondheidsvragen:

Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:

neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
Hebben jouw huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Begin:
28 november - 12:00