Jamsessies!

18 oktober - 12:00 - 13 november - 16:00

Vanwege de vakantie kan er even niet gejammed worden. Vanaf 16 augustus kun je elke week aanmelden voor een sessie.

De Jamsessies zijn bedoeld voor muzikanten die het leuk vinden om andere muzikanten te ontmoeten en samen muziek te maken. Iedereen is welkom, beginner of ervaren! In verband met de geldende coronamaatregelen starten we eerst in aangepaste vorm. Wanneer dit goed gaat (en de maatregelen verder afnemen), kunnen we hopelijk de jamsessies steeds wat verder uitbreiden.

Check hieronder de regels die wij hanteren tijdens de jamsessie en meld je aan via: info@deloodsridderkerk.nl

Regels Jamsessies op zondag.

• De jamsessies vinden elke zondag plaats tussen 12:00 en 16:00 uur. Inloop van 12:00 tot 12:30 uur, daarna geen toegang meer.
  • Aanmelden vooraf is verplicht, dit kan via info@deloodsridderkerk.nl van maandag t/m vrijdag voor de eerst volgende jamsessie. Je kunt geen plek voor meerdere zondagen tegelijk reserveren. Het maximaal aantal deelnemers is 10, geen aanmelding is geen toegang!
  • Na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin een aantal gezondheidsvragen. Deze vragen zullen aan de deur, voor binnenkomst gesteld worden door de medewerker van De Loods. Alleen als al deze vragen met NEE beantwoord kunnen worden en wanneer blijkt dat er geen griep/corona klachten (hoesten, verkouden, verhoging etc.) zijn, ben je welkom in De Loods. Bij verkoudheid/griep klachten moet je verplicht thuisblijven en ontvangen we graag vooraf een afmelding!
  • Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren. Dit kan bij het daarvoor geplaatste desinfectiepunt.
  • Het is verplicht om altijd 1.5 meter afstand te houden van elkaar. Let hier op en hou voldoende rekening met elkaar.
  • De versterkers en drumkit staan voor de veiligheid in de zaal i.p.v. op het podium om zo ruimte te kunnen bewaren tussen de muzikanten.
  • Speel alleen op je eigen instrument (N.V.T op het drumstel, Hier moet je wel met eigen stokken op spelen)
  • De conga’s en de bongo’s zullen niet gebruikt worden. Wel mag je zelf percussie instrumenten meenemen (alleen voor eigen gebruik)
  • Als je tijdens de jamsessie wilt zingen, dan moet je een eigen microfoon meenemen. Deze kan worden aangesloten op het P.A systeem, Hou er wel rekening mee dat ook deze alleen voor eigen gebruik is.
  • Fris en snacks kunnen gekocht worden in de aanwezige automaat. Dit kan alleen d.m.v. contactloos betalen. De bar is niet geopend.
  • Het is belangrijk om instructies van de organisatie op te volgen en je aan bovenstaande regels te houden. Bij het niet opvolgen van de regels kan de toegang tot De Loods ontzegd worden.

De gezondheidsvragen:

Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:

neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
Hebben jouw huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Begin:
18 oktober - 12:00