• Dit event is voorbij.

Jam Café: Unplugged

19 april - 14:00 - 17:00

De editie van 15 maart moest helaas gecanceld worden vanwege de coronamaatregelen, daarom nu een nieuwe editie op zondag 19 april! Uiteraard is deze datum onder voorbehoud van eventuele verlenging van de maatregelen.

Kom langs ontmoet andere muzikanten en voel je vrij om mee te jammen! Ook als je alleen wilt kijken en luisteren ben je van harte welkom. De bar is open en wij verzorgen een lekker hapje voor tussendoor!

De unplugged editie betekend dat we met alleen akoestische instrumenten zullen spelen zoals bijvoorbeeld: Conga (aanwezig), drumstel (aanwezig), akoestische gitaren etc. Uiteraard staat het iedereen vrij om eigen instrumenten mee te nemen

Ook zangers en zangeressen zijn uiteraard welkom!

Aanmelden mag, maar is niet verplicht! Stuur een mailtje naar info@deloodsridderkerk.nl met daarin het instrument wat je speelt en welke stijl. Natuurlijk kun je ook zondagmiddag gewoon naar binnen lopen en je melden bij de bar.

Bij het Jam Café geven we beginnende en ervaren muzikanten en/of zangeres/zangeressen de ruimte om hun creativiteit te delen en nieuwe dingen te ontdekken!

Lets Jammin!

Meer info of vragen? Mail naar: info@deloodsridderkerk.nl

Datum:
Tijd: