Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loods Live Presents ADF Samski

18 november - 20:00 - 23:00

Loods Live Presents ADF Samski!

ADF SAMSKI

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 23 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kan
hebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

Loods Live is een nieuw concept waar alles draait om de artiesten. Op onze eerste editie op 18 november presenteren wij ADF Samski!

  • Live Optredens: We brengen getalenteerde artiesten naar ons podium
  • Lokaal Talent: Lokale talenten en opkomende artiesten krijgen de kans om in het voorprogramma op te treden en hun kunst met je te delen.
  • Concert Sfeer: Dit is geen feest, het is een concertavond. Laat je meeslepen door de muziek terwijl je geniet van de concertsfeer.

Tickets worden verkocht in fase’s.

Fase 1: €10,-

Fase 2: €12,-

Fase 3: €14,-

TimeTable:

20:00 uur: Deuren open

21:00 uur: Voorprogramma 1

21:30 uur: Voorprogramma 2

22:00 uur: ADF Samski

23:00 uur: Einde

Wil jij kans maken om in het voorprogramma op te treden? Meld je dan aan voor Take The mic op 3 november!

Sportkleding/Trainingspakken/Voetbalshirts NIET toegestaan

 

De minimumleeftijd verschilt per evenement. Wij hanteren een adviesleeftijd van 14 jaar of ouder. Indien je nog geen 14 jaar bent, wordt aangeraden om samen te gaan met iemand die 18 jaar of ouder is. Let op: Dit is een advies. Bij shows waar een leeftijdsrestrictie geldt, vind je dit terug op de pagina van het desbetreffende evenement.

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie: