Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Next Episode met Snelle!

8 juni 2019 - 20:00 - 00:30

Zaterdag 8 juni de laatste editie van Next Episode voor de zomervakantie! Deze editie hebben we als hoofdact Snelle! We starten de kaartverkoop met 50 earlybird-tickets, dus wacht niet en haal je kaartje voor maar 6,- euro (incl. garderobe).

Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen het kan maken in de muziek. De woordkunstenaar scoorde in 2019 een enorme hit met ‘’Scars’’ en ook zijn 101-sessie is al meer dan 3 miljoen keer bekeken! Natuurlijk zal Snelle niet alleen een show geven en hebben we grote belofte uit de hiphopscene gevraagd om het voorprogramma te verzorgen. Wie dat is maken we later bekend!

Next Episode is een hiphop/urban feest waar de focus ligt op verschillende liveoptredens. Daarnaast zullen onze resident DJ’s draaien deze avond. Next Episode is toegankelijk voor jongeren vanaf 13 jaar t/m 23 jaar. We schenken deze avond geen alcohol.

Kaarten kunnen gekocht worden via www.deloodsridderkerk.nl voor 10,- euro (incl. servicekosten & garderobe). ID verplicht.

Gegevens

Datum:
8 juni 2019
Tijd:
20:00 - 00:30
Evenement Categorie: