Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Soul With a Capital S

3 december 2022 - 21:00 - 02:00

Zaterdag 3 december aanstaande is alweer de 5e editie van Soul With a Capital S. Deze soulparty wordt sinds 2013 georganiseerd in de Loods en de afgelopen edities hebben er een aantal prominenten opgetreden. Ook dit jaar hebben we weer een goede line up!

Net als de voorlaatste keer in 2019, is mister Massada Johnny Manuhutu van de partij en met niemand minder dan Nippy Noya en Jopie Manuhutu, de percussionisten van Massada.

Nippy Noya heeft met artiesten uit binnen- en buitenland gewerkt zoals Chaka Khan, Billy Cobham, Jan Akkerman e.a. en speelde op meer dan 200 albums, die niet in één genre zijn te vangen. Nippy Noya is net als Johnny Manuhutu vanaf het begin bij Massada. Jopie Manuhutu is de timbalero van Massada.

Ook op het programma staat Jefta Pattiapon a.k.a ‘Mister Dynamite’. Deze geweldige zanger met zijn soulfull stem was ook al bij de 1e editie en de laatste aanwezig. Met zijn swingende performance weet hij altijd de zaal plat te krijgen.

Last but not least zal Alex and Friends de avond aan elkaar spelen. Zij zullen de spits afbijten en als band zullen zij de eerder genoemde artiesten live muzikaal gaan begeleiden. Alex and Friends is ook geen onbekende in het circuit, zij spelen regelmatig op Pasar Malams en andere gelegenheden door heel het land. Daarnaast is Alex & Friends ook 2 keer in het jaar te bewonderen in Santa Susanna Spanje.

De Line up van Alex and Friends is dit jaar iets anders uit maar de vervangers zijn zeker geen onbekenden (o.a. Gazooth) in het muzikale circuit. Tevens ook van de partij is percussionist Dwight Muskita. Dwight heeft de afgelopen jaar met Diana Ross op het North Sea Jazz Festival gestaan en door Europa getourd.

Alex & Friends:

 • Alex Pattipeiluhu lead vocal
  • Cherryl Tuasuun Lead vocal
  • Annelies Heldoorn Kindt Keys
  • Richard Tamaela bass
  • Hamin Umarella gitaar
  • Lionel Maail drums
  • Dwight Muskita Percussie.

De funky soul DJ voor 3 december is Kizzy Tama!

Kaartjes kunnen online gekocht worden voor 10,- euro. De vorige edities waren altijd uitverkocht dus wacht niet te lang!

Aan de deur kost een kaart 15,- euro (bij online uitverkoop geen deurverkoop)

Gegevens

Datum:
3 december 2022
Tijd:
21:00 - 02:00
Evenement Categorie:

Organisator

De Loods