Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soul With a Capital S

7 december 2019 - 21:00 - 02:00

De Loods zal op 7 december de jaarlijkse Soulavond “Soul with a Capital S”” met als thema : “Musical journey through the decades” houden. Het programma / line up aan artiesten ziet er net als vorige jaar weer veelbelovend uit!

Voor deze 4e editie hebben we niemand minder dan de winnaar van de TVOH 2018, Jimmy Bellmartin als speciale gast. Jimi Bellmartin maakt zijn 2e opwachting in de Loods. Voordat hij bij TVOH aantrad was Jimi al eerder te gast en wel op de 2e editie van “The Soul with a Capital S” party in 2016. Hij liet toen al verpletterende indruk achter.

Alex and Friends zal haar 2e opwachting maken op de 4e editie van Soul with a Capital S party. Alex and Friends is een band wat alweer een poosje weer aan de weg timmert. De formatie bestaat uit ervaren muzikanten uit de scene. Alex Pattipeiluhu is de bandleider, hij heeft de formatie in 1e instantie samengesteld voor de optredens in Hotel Alhambra in Santa Susanna Spanje. De samenwerking verliep uitstekend en is goed bevallen. Sindsdien treden ze ook regelmatig in deze formatie op.

Als Deejay die lekker zijn eigen repertoire ten gehore brengt hebben we zoals altijd DJ Ron Christoffel. Hij zal die avond zal openen en tussen de live acts door zijn heerlijke dansmuziek ten gehore brengen.

Voor deze speciale avond staat ook Jefta geprogrammeerd. Deze top zanger/rapper was ook al eerder te gast en wel op de 1e editie / kick off van “The Soul with a Capital S” party in 2013 in de Loods. Jefta is een entertainer puur sang, hij is in staat om met zijn performance de zaal op zijn kop te krijgen! Net als Jimi Bellmartin zal ook Jefta begeleid worden door Alex and Friends.

Tickets kunnen online gekocht worden via:
www.deloodsridderkerk.nl

Online 10,- euro (excl. servicekosten)
Deurprijs 15,- euro (niet gegarandeerd)

Gegevens

Datum:
7 december 2019
Tijd:
21:00 - 02:00
Evenement Categorie:

Organisator

De Loods