Support Your Local

24 oktober - 20:00

Support Your Local

Een lange tijd is het niet mogelijk geweest om op te treden. Maar gelukkig is het weer mogelijk en daarom organiseren wij 24 oktober een open podium. Eindelijk kunnen jullie jezelf weer laten zien en horen! Meld je aan via info@deloodsridderkerk.nl.

Natuurlijk zijn er nog wel wat maatregelen. Zo moet je als bezoeker een vaste zitplaats hebben & hanteren wij de 1,5 meter regel. Wil jij een muzikant of artiest komen supporten? Reserveer dan vooraf jouw plek. Uiteraard zorgen wij dat alles corona proof is. Er mogen max. 2 personen aan 1 tafel die niet uit hetzelfde huishouden komen (en boven de 17 jaar zijn).

Support Your Local is geen talentenjacht, maar bedoeld voor lokale artiesten (zowel beginnende als ervaren) die zich aan Ridderkerk willen presenteren. Stap uit je comfortzone en laat jouw talent horen aan het Ridderkerkse publiek!

Ken jij iemand die tijdens dit open podium van zich moet laten horen?! Deel dit evenement en Support Your Local!

Meer info of aanmelden?! Stuur een mailtje naar:

info@deloodsridderkerk.nl

Wacht niet te lang, aanmelden als deelnemer kan tot uiterlijk 14 oktober.

Een plaats reserveren kan t/m 23-10. VOL =VOL

Datum: