• Dit event is voorbij.

Support Your Local

6 april - 20:00 - 01:00

Support Your Local

Ben jij op zoek naar een podium om te laten zien wat je kan? Dan is dit jouw kans. De vorige editie was het programma vol, dus wacht niet te lang met aanmelden & laat van je horen tijdens deze Support Your Local!

Nieuw deze editie: In samenwerking met de Ridderkerkse Muziek- en Popschool bieden we alle deelnemers de kans hun optreden met professionele begeleiding voor te bereiden. Denk aan podiumpresentatie, bandcoaching of vocalcoaching. Dit alles gegeven door geschoolde muziekdocenten en helemaal GRATIS.

Ben jij rapper, spokenword-artiest, zanger/zangeres, muzikant, of speel je in een band of andere formatie? Pak deze kans & stap uit je comfortzone en laat jouw talent horen aan het Ridderkerkse publiek! (Zowel voor beginnende als ervaren artiesten).

Ken jij iemand die dit open podium van zich moet laten horen?! Deel dit evenement en kom diegene dan supporten tijdens: Support Your Local!

Aanmelden via: info@deloodsridderkerk.nl (uiterlijk tot 03-04)

Datum:
Tijd: