Loods Live Presents: Kaya Imani

Loods Live Presents: Kaya Imani live met band!

Kaya Imani is een van de meest belovende R&B talenten van Nederland. Ze groeide op in een muzikale omgeving en leerde al op jonge leeftijd zingen en piano spelen. Hoewel ze in haar opvoeding een eclectische mix van genres meekreeg, creëerde ze een voorliefde voor R&B- en soul. Met haar verhalende tracks probeert ze anderen te inspireren en hoopt ze dat het publiek kracht kan halen uit haar muziek. In 2023 werd Kaya Imani geselecteerd om deel te nemen aan FunX Talent en verscheen haar debuut EP ‘Imani’.

 

Tijdens Loods Live draait alles om de artiesten en hun show!

  • Live Optredens: We brengen getalenteerde artiesten naar ons podium
  • Lokaal Talent: Lokale talenten en opkomende artiesten krijgen de kans om in het voorprogramma op te treden en hun kunst met je te delen.
  • Concert Sfeer: Dit is geen feest, het is een concertavond. Laat je meeslepen door de muziek terwijl je geniet van de concertsfeer.

Tickets worden verkocht in fase’s. De ticketverkoop begint in Fase 1, zodra deze uitverkocht zijn zal de verkoop van Fase 2 van start gaan

Fase 1: €7,-

Fase 2: €10,-

Fase 3: €12,-

(excl. €0,99 servicekosten)

TimeTable:

20:00 uur: Deuren open

21:00 uur: Voorprogramma 1

21:30 uur: Voorprogramma 2

22:00 uur: Kaya Imani

23:00 uur: Einde

Wil jij kans maken om in het voorprogramma op te treden? Meld je dan aan voor Take The mic op 17 mei!

Sportkleding/Trainingspakken/Voetbalshirts NIET toegestaan

 

De minimumleeftijd verschilt per evenement. Wij hanteren een adviesleeftijd van 13 jaar of ouder. Indien je nog geen 13 jaar bent, wordt aangeraden om samen te gaan met iemand die 18 jaar of ouder is. Let op: Dit is een advies. Bij shows waar een leeftijdsrestrictie geldt, vind je dit terug op de pagina van het desbetreffende evenement.

Datum

jun 08 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00
Categorie
QR code