Next Episode met liveshow Idaly!

Zaterdag 10 oktober komt de Loods met een nieuw concept, namelijk: Next Episode ‘’Corona-Proof’’ editie. Deze avond beleef je op een nieuwe manier live hiphop optredens tijdens Next Episode. Deze editie zal IDALY op het podium staan!

Voor deze editie werken we met zitplekken en kun je samen met je vrienden een tafel reserveren. We hebben tafels voor 4, 5 of 6 personen. Naast de tafels hebben we ook losse tickets als je alleen of met ze 2en de show wilt zien. Je krijgt dan een plek op onze loungebank.

Vanwege de zitplekken hebben we een beperkte capaciteit maar dit zorgt ook voor een unieke showbeleving. In plaats van ergens achter in de zaal te staan, ben je nu gegarandeerd van een goede plek. Daarnaast zal ook de show van Idaly een stuk persoonlijker zijn voor een klein publiek in een relaxte sfeer.

Wil jij deze unieke show live bijwonen? Wacht dan niet lang en koop je tickets! (er zijn maar een beperkt aantal tafels)

Entree ticket: 4,99 (incl. servicekosten & garderobe)

Groepticket Tafel: 16,99 (4 pers. Incl. servicekosten & garderobe)

Groepsticket tafel: 21,99 (5 of 6 pers. Incl. servicekosten & garderobe)

Vanwege de coronaregels m.b.t afstand houden van elkaar is het alleen toegankelijk voor bezoekers van 12 t/m 17 jaar (ID verplicht).

Entree is geopend van 20:30 tot 21:15. De avond duurt tot 22:30 uur.

Drinken kan alleen per PIN gekocht worden.

Datum

sep 10 - 11 2020
Verlopen!

Tijd

20:30 - 22:30
Categorie
QR code