Soul With a Capital S

Zaterdag 2 december aanstaande is alweer de 6e editie van Soul With a Capital S. Deze soulparty wordt sinds 2013 georganiseerd in de Loods en de afgelopen edities hebben er een aantal prominenten opgetreden. Ook dit jaar hebben we weer een goede line up!

De avond wordt geopend door het soulduo Gordon & Bobby. Zij zullen de lekkerste Soul en R&B nummers zingen om de avond goed te starten.

De hoofdact van de avond is Souldelight! Dit duo bestaat uit Niza ‘Neeza’ Udenhout en Joke ”Mis Jay” Suitela. Twee bijzondere vrouwen die hun sporen hebben verdiend in de muziek en entertainment. Neeza is een ervaren zangeres met een ‘zijdezachte soulstem’. ‘Miss Jay’ een zingende danseres met een groot track record in theater & musical. Zij brengen samen zoete soulmuziek gecombineerd met hedendaagse dancehits.

Alex and Friends de avond aan elkaar spelen. Zij zullen als als band de eerder genoemde artiesten live muzikaal gaan begeleiden. Alex and Friends is ook geen onbekende in het circuit, zij spelen regelmatig op Pasar Malams en andere gelegenheden door heel het land.

De Line up van Alex and Friends bestaat dit jaar uit:

Alex Pattipeiluhu Vocals
Cherryl Tuasuun Vocals
Jarvi Fisscher Vocals
Annelies Heldoorn Kindt Keys
Lionel Maail Drums
Richard Tamaela Bas
Hamin Umarella Guitar
John Sapulette Sax
Chanelsy Moniharapon Percussie

De funky soul DJ voor 3 december is DJ Ron!

Kaartjes kunnen online gekocht worden voor 10,- euro.

NIEUW: Koop geen munten meer maar pin direct uw consumpties aan de bar!

Op dit moment kunnen er nog munten gekocht worden met contant geld of pin, maar let op: de muntprijs voor een consumptie is hoger dan de pinprijs. Per 1-1-24 kunnen er geen munten meer gekocht worden en kan er alleen nog met pin betaald worden aan de bar. Consumptiemunten kunnen ingeleverd worden t/m 1-7-2024.

Datum

dec 02 - 03 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 02:00
Categorie

Organisator

De Loods
QR code