Over jongerenwerk

De jongerenwerkers van Facet Ridderkerk zijn dagelijks te vinden in De Loods en het team biedt vanuit deze locatie ondersteuning, advies, coaching en informatie aan jongeren. Ben jij op zoek naar een baan? Bekijk dan de mogelijkheden dieΒ Job Support 0180Β biedt. Ben je op zoek naar advies, informatie en/of coaching? Dan kun je met al je vragen terecht bij hetΒ Coaching Point. Heb jij een talent en wil je deze verder ontwikkelen? Vraag dan eens informatie op bijΒ Talent 0180. De jongerenwerkers willen jou ook de mogelijkheid bieden om te chillen in De Loods tijdens tussenuren. Daarom zijn zij aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig in De Loods.

Meer weten over het jongerenwerk van Facet Ridderkerk? Bekijk de website: www.facetridderkerk.nl.